Pechtold flyert op Leidse markt

7

Ter ondersteuning van de naderende gemeenteraadsverkiezingen worden ook de landelijke kopstukken van de verschillende partijen ingezet. Zo flyerde minister Pechtold gisteren eerst in Zoetermeer en Lisse, om vervolgens in zijn ‘eigen’ Leiden de campagne van zijn partijgenoten te ondersteunen door te flyeren op de Leidse markt.

Het is in deze weken voor de gemeenteraadsverkiezingen sowieso haast onmogelijk om de Leidse politici te ontlopen. Afgelopen zaterdag stonden bij op de Haarlemmerstraat het CDA en de Pvda (letterlijk) tegenover elkaar, terwijl bij de Waag, de plek waar bijna het hele jaar door de D66-kraam te vinden is, dit keer ook de SP, GroenLinks en de VVD een plekje hadden veroverd.

Delen

7 reacties

 1. Aad vander Luit op

  Simon,

  Ik ben alleen maar bang als ik voor de spiegel sta. ‘Ze’ hoeven nergens bang voor te zijn.

   

 2. en hij kwam met de dienst auto met chauffeur op de kosten van de bevolking !!!! als hij een goede indruk had willen maken en echt man van het volk had willen wezen had hij met eigen vervoer gekomen

 3. Een beetje prikken kan geen kwaad Aad, dat dat hebben jullie ook tegen over mij ook gedaan, tja politiek.

  Ik heb er nog eentje voor jou, als je tegen een geintje kan, wat voor spiegel bedoel je??

 4. Deelt Pechtold nou folders uit voor de VVD of hoe zit dit? En duidt dit op de fusie die in het verschiet ligt tussen de liberalen van de VVD en D66? De liberale (gele) das is in ieder geval een duidelijk signaal: opheffen en samengaan met de VVD.

 5. Paul van Meenen op

  Leendert de Lange (VVD) kondigt op de achtergrond de komst van Gerrit Zalm aan, die even uit komt leggen hoe de gemeentelijke belasting op bananenschillen uit gaat pakken.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline