Minister Pechtold had heel wat uit te liggen aan teleurgestelde kiezers die hem om de haverklap aanspraken op het landelijke D66-beleid rond de uitzending van Nederlandse troepen naar Afghanistan. (Foto: Chris de Waard).

Pechtold flyert op Leidse markt

Ter ondersteuning van de naderende gemeenteraadsverkiezingen worden ook de landelijke kopstukken van de verschillende partijen ingezet. Zo flyerde minister Pechtold gisteren eerst in Zoetermeer en Lisse, om vervolgens in zijn ‘eigen’ Leiden de campagne van zijn partijgenoten te ondersteunen door te flyeren op de Leidse markt.

Het is in deze weken voor de gemeenteraadsverkiezingen sowieso haast onmogelijk om de Leidse politici te ontlopen. Afgelopen zaterdag stonden bij op de Haarlemmerstraat het CDA en de Pvda (letterlijk) tegenover elkaar, terwijl bij de Waag, de plek waar bijna het hele jaar door de D66-kraam te vinden is, dit keer ook de SP, GroenLinks en de VVD een plekje hadden veroverd.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×