ChristenUnie houdt actieweek tegen RGL

1

De ChristenUnie heeft een filmpje met lijsttrekker Guido Terpstra gemaakt, waarin deze het alternatief van zijn partij voor de RijnGouweLijn uitlegt. Het is te vinden op de website van de ChristenUnie Leiden.

Maandag en woensdag gaat de ChristenUnie onder het motto ‘Zit ’t u ook niet lekker met die RijnGouweLijn’ zadelhoezen om fietszadels doen langs het hele binnenstadstracé, waar de ChristenUnie tegen is. Daarnaast worden er op de markt speciale RGL-folders uitgedeeld.

Dinsdagavond de 21e is er op Radio Holland Centraal een live-debat tussen ChristenUnie, D66 en GroenLinks, tussen acht uur en half tien. De uitzending is rechtstreeks te volgen via de ether (105.7 FM) of op de kabel (88.1 FM).

Vrijdag worden door de CU huis-aan-huis flyers uitgedeeld langs het binnenstadstracé van de RGL.

Delen

1 reactie

  1. RBA Mittelmeijer op

     Zo jammer van de stad zo’n streep erdoor.

    Komen jullie nog met een aantal bewoners van Transvaal over de plannen praten?

    Graag

    Petra Hoogeveen

Je bent nu offline