GroenLinks laat gratis verkiezingsbus rijden

Zaterdag laat GroenLinks een eigen bus rijden tussen de Stevenshof, Zuid-West, de Klikspaanweg en het centum. De partij wil op die manier aandacht vragen voor beter openbaar vervoer en de daarmee samenhangende vermindering van luchtverontreiniging door auto’s. In de bus zullen GroenLinks-kandidaten, waaronder lijsttrekker Jos Posthuma, de reizigers meer vertellen over wat GroenLinks de komende vier jaar wil.

De GroenLinksbus zal haltes hebben bij winkelrcentrum Stevenshof, Stevenshofdreef, Verzorgingshuis Rijn en Vliet, de Haagweg ter hoogte van de Klikspaanweg en in het centrum. Het vervoer is gratis. De bus zal om elk heel uur vertrekken van halte Stevenshof en elk half uur vanuit het centrum.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×