Politiek sportcafé: 'Hoe sportief is het Stadhuis?'

Op woensdag 1 maart organiseert Arend-Jan Sleijster (nummer 3 op de VVD-lijst) in het kader van zijn persoonlijke campagne een Politiek Sportcafé onder de titel “Hoe sportief is het Stadhuis?” In de achterzaal van Stadscafé Van der Werff ontvangt hij sportbestuurders en lokale politici om deze vraag te beantwoorden.

Eric Bloemkolk (BS Leiden) en Frank Steenkamp (IJssportvereniging Leiden) zullen hun visie geven over Sportstad Leiden. Daarna is het woord aan de politiek. Onder leiding van Robbert Minkhorst (sportverslaggever Leidsch Dagblad) zullen Aad van der Luit (D66), Jamal Tchiche (PvdA) en Piet Peper (LL) debatteren met Sleijster aan de hand van drie stellingen. Deze zullen persoonlijk worden ingeleid door drie deskundigen: Tjeerd Scheffer (Stichting Marathon Leiden), Ruud Paauw (oud adjunct-hoofdredacteur Leidsch Dagblad) en Jan Breedeveld (LSF).

Datum:   woensdag 1 maart 2006
Tijdstip: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30u.)
Plaats:   Stadscafé Van der Werff, Steenstraat 2

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×