Met zwaar materieel is een bedrijf maandag begonnen met het ontruimen van een deel van het Haagweg-terrein. Daarna gaat de bestrating eruit en wordt de vervuilde grond gesaneerd. (Foto: Chris de Waard).

NS: "Haagweg wordt niet meer bestraat"

NS Vastgoed zal het achterste deel van het parkeerterrein aan de Haagweg na sanering absoluut niet opnieuw bestraten. Dat zegt NS-woordvoerder mevrouw Boersma. NS Vastgoed moet het terrein op 1 april bouwrijp opleveren aan dochtermaatschappij Structon. “Als het parkeerterrein uiteindelijk langer aan de Haagweg zal blijven, moet de Stichting Stadsparkeerplan maar afspraken maken met Structon en kijken of ze het achterterrein van hen kunnen huren”, aldus Boersma.

De werkzaamheden op het terrein zijn inmiddels in volle gang.

Leiden Stadsparkeerplan


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×