Wouter Kuyper adviseert ChristenUnie

1

Oud-D66 raadslid Wouter Kuyper van de Sociaal-Liberale Partij roept op om op de ChristenUnie te stemmen. Kuyper wilde met zijn partij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar kreeg zijn lijst niet rond. Landelijk gaat hij wel door en wil volgend jaar meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Op zijn website roept hij de Leidse kiezers op om op de ChristenUnie te stemmen. “Wij vinden dat Filip van As consequent, zonder draaierigheid en met open vizier oppositie heeft gevoerd tegen de Rijn-Gouwelijn. Ook op tal van andere punten heeft hij zich een voorbeeldig raadslid getoond. In de verwachting dat zijn lijn wordt voortgezet, adviseren wij voor de Christen-Unie te stemmen,” aldus Kuyper.

Kuyper heeft zijn Sociaal-liberale Partij opgezet als landelijke partij en wil volgend jaar meedoen aan de verkiezingen. Lokale partijen ziet hij niet zitten. “Daar kan je niet op bouwen,” zei Kuyper eerder al tegen Sleutelstad.

Delen

1 reactie

 1. Byzonder jammer dat een man als Wouter Kuyper

  met zoveel kennis van architectuur

  en liefde voor de stad niet op tijd

  gekwalificeerde medestanders kon vinden

  om met zijn partij aan de gemeenteraadsverkiezingen

  van 7 maart te kunnen meedoen.

  Gaat hij volgende jaar voor een plaats in de

  Tweede Kamer?

   

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline