Wouter Kuyper adviseert ChristenUnie

Oud-D66 raadslid Wouter Kuyper van de Sociaal-Liberale Partij roept op om op de ChristenUnie te stemmen. Kuyper wilde met zijn partij meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar kreeg zijn lijst niet rond. Landelijk gaat hij wel door en wil volgend jaar meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Op zijn website roept hij de Leidse kiezers op om op de ChristenUnie te stemmen. “Wij vinden dat Filip van As consequent, zonder draaierigheid en met open vizier oppositie heeft gevoerd tegen de Rijn-Gouwelijn. Ook op tal van andere punten heeft hij zich een voorbeeldig raadslid getoond. In de verwachting dat zijn lijn wordt voortgezet, adviseren wij voor de Christen-Unie te stemmen,” aldus Kuyper.

Kuyper heeft zijn Sociaal-liberale Partij opgezet als landelijke partij en wil volgend jaar meedoen aan de verkiezingen. Lokale partijen ziet hij niet zitten. “Daar kan je niet op bouwen,” zei Kuyper eerder al tegen Sleutelstad.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×