Woonzicht nog steeds onbereikbaar

De website van het nieuwe regionale woonruimte verdeelsysteem Woonzicht.nl is nog steeds ‘uit de lucht’. De website is al enkele dagen onbereikbaar wegens een flinke storing. Wanneer de site weer online komt kon een woordvoerster van Woonzicht.nl vandaag niet zeggen. “Ik ga er van uit dat het euvel uiterlijk morgen is verholpen”. Op dit moment is de site wel online, maar inschrijven is wederom niet mogelijk. “Zoals u zult merken is er een erg vervelende samenloop van omstandigheden: de website is uit de lucht en woningzoekenden hebben (mogelijke ten onrechte) een brief gekregen met een herinnering om zich in te schrijven,” zo luidt een mededeling op de site. Volgens Woonzicht.nl wordt de overgangsregeling voor mensen die zich in willen schrijven niet verlengd.

Alleen woningzoekenden die zich voor 1 april inschrijven bij Woonzicht.nl behouden hun rechten uit het huidige systeem. Wie zich na die datum inschrijft, verliest de opgebouwde ‘wachttijd’ en moet bovendien vijf keer zoveel inschrijfgeld betalen.

Advertentie

Leiden Woonzicht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×