Leids Dagblad besteedt advertentie-opmaak uit aan India

De advertentiepagina’s van de regionale HDC-kranten van de Telegraaf Media Groep (TMG) worden vanaf september opgemaakt in India. Dochterbedrijf HDC Media, uitgever van onder meer het Leidsch Dagblad en het Haarlems Dagblad, richt hiervoor een bedrijf op met het Indiase Nintec en het Nederlandse reclamebureau Luminus. Dat zei een woordvoerder van de uitgever vrijdag.

De nieuwe gezamenlijke onderneming biedt de opmaakdiensten ook aan andere (Europese) uitgevers aan. TMG is vooralsnog niet van plan redactionele pagina’s elders te laten opmaken of andere activiteiten uit te besteden aan India.

Advertentie

Leiden Leidsch Dagblad


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×