"Hommage aan Rembrandt" in Sidac studio

In de maanden juli en augustus is in Sidac studio de expositie “Hommage aan Rembrand op A4” te bekijken. De kunstwerken zijn van kunstenaars die waren gebonden aan A4 formaat omdat het geheel in een envelop moet passen zodat de werken per post kunnen worden verstuurd. 250 kunstenaars hebben meegedaan, in juli zullen de eerste 125 werken worden geexposeerd, de andere helft in augustus. Zondag 2 juli om 16.00 uur opent Ingrid Moerman, oud conservator van Stedelijk Museum De Lakenhal de eerste tentoonstelling. De kunstenaars werkten met verschillende disciplines en technieken: etsen, litho’s, tekeningen, schilderijen, foto’s, collages en zelfs reliefwerken van metaal, glas en keramiek.

De “Hommage aan Rembrandt op A4” is te zien van 2 tot en met 30 juli in Sidac studio, gevestigd aan de Hogewoerd 77. De openingstijden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op: www.sidacstudio.nl .

Leiden Rembrandt


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×