Sleutelstad zoekt personeel

In verband met de uitbreiding van de nieuwsvoorziening op de website en ons radiostation is Sleutelstad Media op zoek naar één fulltime of enkele parttime journalisten met aantoonbare ervaring. Heb jij geen hekel aan onregelmatige werktijden, een bovengemiddelde interesse voor alles wat er in de stad gebeurt, oog voor de regio en kan je zelfstandig werken, neem dan eens contact op via info@sleutelstad.nl en stuur ons je CV. De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons binnenkort te openen kantoor aan de Koornbrugsteeg 3 (naast het stadhuis). Ook is het mogelijk om een beperkt deel van de werkzaamheden vanuit huis te verrichten.

Advertentie

Leiden Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×