Rotaryclubs vermaken ouderen op 3 oktober

De Rotaryclubs in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwouden gaan op 3 oktober ouderen uit de regio een onvergetelijke dag bezorgen. In het kader van 3 Octobary zijn de ouderen de hele dag de gast van de Rotaryclubs en kunnen in de Lorentzhof kijken naar de 3 oktoberoptocht. Het gaat om ouderen waarvan de meesten de 70 jaar al ruim zijn gepasseerd, deze mensen hebben de vroegere ‘hosvlonder’, haring en wittebrood, de kermis en de optocht nog helder voor de geest staan. De ouderen worden door leden van de Rotaryclubs thuis opgehaald en in De Lorentzhof aan de Zoeterwoudsesingel ontvangen met koffie, thee en gebak. Ook zullen de ouderen met z’n allen hutspot eten om daarna de optocht te bekijken.

De dag wordt afgesloten met een borreltje, waarna ze weer naar huis zullen worden gebracht. Het is de tweede keer dat het 3 Octobary evenement wordt georganiseerd.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×