Zaterdag tweede Ontzettend Leiden festival in LVC

Aanstaande zaterdag wordt in het LVC de tweede editie van het Ontzettend Leidenfestival gehouden. Het festival is tevens de presentatie van deel 2 van de Ontzettend Leiden cd, waarom dit jaar maar liefst 22 Leidse bands zich presenteren. De nummer van de cd, en ook van die van de 2005-editie zijn overigens regelmatig te beluisteren via Sleutelstad 93.7 FM.

Het Ontzettend Leidenfestival wordt om 20.00 uur geopend door de Cry Ugly. Deze Leidse Britrockband stond al eens in het voorprogramma van Kane na een bandwedstrijd in Nijmegen. Om 20.30 uur speelt in de bovenzaal de Leidse zesmansformatie !RyThem als eerste. Deze band won de populariteitspoll via de website van Ontzettend Leiden.

Kaarten voor het festival zijn te koop via het LVC, Velvet, Plato en Dranklokaal de WW.

Leiden ontzettendleiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×