Inschrijving Ontzettend Leiden gestart

Muzikanten die willen meedingen naar een plaatsje op de Ontzettend Leiden 2007 cd en kans willen maken op een optreden tijdens het Ontzettend Leiden Festival kunnen zich tot vrijdag 20 juli inschrijven via www.ontzettendleiden.nl. Op de compilatie cd Ontzettend Leiden, die dit jaar alweer voor de derde keer verschijnt, wordt muziek van de beste muzikanten uit leiden en regio bijeengebracht. De cd is vanaf zaterdag 1 september in de regio verkrijgbaar.

De presentatie ervan vindt wat later plaats, namelijk tijdens het Ontzettend Leiden Festival. Dit festival wordt op vrijdag 28 en zaterdag 29 september georganiseerd in het Leidse poppodium LVC. Omdat vorig jaar bleek dat één dag onvoldoende was voor alle fans en muzikanten, is er voor gekozen om het muziekfestijn nu uit te spreiden over twee dagen.Op www.ontzettendleiden.nl is meer informatie te vinden.

Leiden ontzettendleiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×