The Dead Rudolfs spelen de zaal plat tijdens Ontzettend Leiden 2007

Ontzettend Leiden groot succes

De derde editie van Ontzettend Leiden, dat afgelopen vrijdag en zaterdagavond in het LVC werd gehouden, was een groot succes. Beide avonden speelden in totaal dertig muzikale acts uit de Leidse regio voor een volledig uitverkocht LVC. Hoogtepunten op vrijdag waren de bands Aux Raus en Hospital Bombers; op zaterdag kregen vooral The Dead Rudolfs en slotact Kraak & Smaak de stampvolle zaal plat.   

Ontzettend Leiden bevestigt hiermee opnieuw het hoge niveau van de Leidse regiopop. Treffend voorbeeld daarvan vormt de Katwijkse rock- en grungeband The Dead Rudolfs, winnaar van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2007. Deze imponeerde zaterdag niet alleen door de energieke muziek, maar ook door een onvervalst stukje crowdsurfing van zanger Leo – en dat ondanks de toch niet al te grote afmeting van het LVC.

De Leidse producersband Kraak & Smaak bracht zaterdagnacht met een funky dj-set een waardig einde aan Ontzettend Leiden 2007. In het laatste weekend van september 2008 volgt de vierde editie van het festival, dat nu al niet meer weg te denken is uit de Leidse muziekscene.  

 

 

Leiden ontzettendleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×