Cd Ontzettend Leiden over 8 dagen te koop

Wie de cd ‘Ontzettend Leiden 2007’ wil kopen, hoeft nog maar acht dagen te wachten. Vanaf volgende week zaterdag is de cd verkrijgbaar. Ontzettend Leiden 2007 is alweer de derde compilatie-cd die de Stichting Ontzettend Leiden uitbrengt. Op het schijfje staan 22 nummers van bands die hun roots in de Leidse regio hebben. Er staan tracks op van onder andere Kraak & Smaak uit Leiden, Aux Raus uit Noordwijk, Hospital Bombers uit Voorhout en Dead Rudolfs uit Katwijk. In totaal hadden zich 96 bands gemeld voor een plaatsje op de cd.

Tijdens het Ontzettend Leiden 2007 Festival dat Op vrijdag 28 en zaterdag 29 september plaatsvindt, wordt de cd officieel gepresenteerd. Een aantal van de bands die op de cd staat, verzorgt dan een optreden. Ook de winnaar van de populariteitspoll, die binnenkort op de website van Ontzettend Leiden te vinden is, krijgt dan natuurlijk alle aandacht. Op donderdag 6 september, dus voorafgaand aan het festival, is er een kick-off. Vanaf 20.00 uur brengen de Leidse bands Sun en The Pleasure Principle dan een aantal nummers ten gehore in de WW.

De toegang voor deze aftrap is gratis. Wie dan nog geen cd gekocht heeft, moet zorgen dat hij of zij bij de eerste 50 bezoekers behoort. Zij krijgen namelijk allemaal een gratis cd. De cd is vanaf volgende week zaterdag te koop bij de Leidse platenzaken Velvet Music, Plato, Plaatboef en Elpee, bij diverse Leidse muziekcafé’s en via //www.ontzettendleiden.nl/ Op deze website is ook meer informatie over het festival te vinden.

Leiden ontzettendleiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×