Wethouder Filip van As ontvangt eerste Rembrandt DVD

Komende maandag ontvangt wethouder van het Rembrandtjaar Filip van As het eerste exemplaar van de Rembrandt DVD uit handen van fotograaf en initiatiefnemer Peter Schipper. De DVD van het Rembrandt Festival wordt in het stadhuis aan de wethouder overhandigd. De DVD is samengesteld door twee Leidse fotografen van Fotobureau Peter Schipper: Carolina D’Andrea en Peter Schipper zelf. Peter en Carolina legde vrijwel alle activiteiten gedurende het Rembrandtfestival vast op duizenden foto’s. Op basis van dit materiaal gecombineerd met muziek is de DVD, genaamd ‘Rembrandtfestival Leiden 2006’, samengesteld. De presentatie bevat o.a. de fakkeltocht, de zes kluchten, de levende schilderijen en markten en straattheater. Ook zijn toeschouwers op de gevoelige plaat vastgelegd.

Op de DVD staan meer dan 500 foto’s verwerkt in een presentatie die zowel op de computer als via een DVD-speler op de tv te bekijken is. De DVD wordt verkocht bij het VVV kantoor aan de Stationsweg, De Lakenhal aan de Oude singel en de Rembrandt ontvangsthal aan de Marktsteeg (scheltemacomplex). Tevens kan de DVD worden besteld bij Fotobureau Peter Schipper door een mailtje te sturen naar info@fbps.nl  De kosten van de DVD bedragen € 16,80.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×