Extra raadsvergadering over referendum koopzondagen

Voor 7 december van 17.00 tot 20.00 uur is er door burgemeester Henri Lenferink een extra gemeenteraadsvergadering uitrgeschreven die in zijn geheel gewijd zal zijn aan de referendumaanvraag over de zondagsopenstellling voor winkels buiten de Leidse singels. Momenteel bereidt een commissie bestaande uit de leden van de Referendumkamer, de initiatiefnemers tot het houden van het referendum en voor de gemeenteraad de raadsleden Paul Laudy (VVD) en Hans van Egdom (GroenlLinks) de raadsvergadering voor.  

Afhankelijk van de uitkomsten van dit overleg kan worden geschat hoe lang de raadsvergadering ongeveer gaat duren. Onder andere komt de precieze referendumvraag aan de orde. Tijden zijn dus nog voorlopig.  

Leiden Koopzondag


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×