Stelling 2 internet-discussie Vrienden Oostvlietpolder

Om over de Oostvlietpolder een inhoudelijke discussie te voeren en over diverse zaken hieromtrent wat meer helderheid te krijgen, is de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO) november 2006 op internet aan de hand van stellingen een gastenboek gestart waar een ieder middels het plaatsen van berichten op kan reageren. Regelmatig zullen er stellingen worden toegevoegd. De tweede stelling luidt: Een industrieterrein in de Oostvlietpolder is niet noodzakelijk vanwege de werkgelegenheid in Leiden.

Reageren op deze stelling is mogelijk via //www.vriendenoostvlietpolder.nl

Advertentie

Leiden Oostvlietpolder


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×