NS waarschuwt voor veel langere reisduur

Door de extreme weersomstandigheden is ook het treinverkeer in Nederland ernstig gehinderd. De NS meldt dat vooral in de Randstad een beperkte dienstregeling met alleen stoptreinen van kracht is. De NS raadt reizigers ten zeerste af om op reis te gaan als dat niet strikt noodzakelijk is. Mensen die toch de trein nemen, moeten rekening houden met een veel langere reisduur.

Op een aantal stations en trajecten is geen treinverkeer mogelijk door defecte bovenleidingen of op last van de politie wegens rondvliegende materialen. Onder andere de stations Amsterdam Centraal en Utrecht zijn op last van de politie afgesloten.

Via NOS Teletekst pagina 751 is steeds actuele informatie beschikbaar.

Leiden januaristorm


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×