Actiesticker “Geen trein door de stad” te koop in 9 winkels

Op 7 maart vindt het referendum over de RGL door de binnenstad van Leiden plaats. De tegenstanders Fietsersbond, ROVER en STOOM hebben zich verenigd in het comité Geen Trein door de Stad. Op ludieke wijze proberen ze de aandacht te vestigen op de gezamenlijke website: het webadres www.geentreindoordestad.nl staat op een reflecterende sticker die geplakt kan worden op het spatbord van een fiets, fietstas of jas. De actiesticker is voor 50 eurocent verkrijgbaar bij negen adressen in Leiden.

“De Fietsersbond had al eerder de spatbordstickers Geen Fietsers Tussen de Rails en die vonden gretig aftrek”, aldus woordvoerder Elsbeth Klink, “We wilden nu iets dat meer opviel en toen kwamen we op het idee van een reflecterende sticker. Dat valt enorm op als je die op je spatbord, jasbeschermer of kettingkast plakt. Naast een sticker met het webadres hebben we ook een versie met Geen Tramtrein tussen de Fietsers.” De actiesticker is verkrijgbaar bij: YoorIt, Kort Rapenburg; Labruyere, Haarlemmerstraat; De Ideewinkel, Apothekersdijk; De Hoorn, Morsstraat; Huishoudzaak Oudshoorn, Diamantplein; Bloemsierkunst La Ventura, Kooilaan; Albo Supermarkt, Kopermolen; MediCare, Kopermolen Postkantoorshop Van Zelm , Van ’t Hoffstraat

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×