Regio tekent voor RijnGouweLijn West

Aanstaande donderdag wordt op het kantoor van Holland Rijnland op het Schuttersveld de intentieverklaring voor de RijnGouwelijn West (Leiden naar de kust) ondertekend. Gedeputeerde Huls van de provincie Zuid-Holland, portefeuillehouder Glasbeek van de regio Holland Rijnland, wethouder Steegh van de gemeente Leiden, wethouder Mackay van de gemeente Oegstgeest, wethouder De Jong van de gemeente Katwijk en wethouder De Lange van de gemeente Noordwijk zetten hun handtekening onder de overeenkomst. Door het ondertekenen van de intentieovereenkomst geven alle partijen aan dat er gezamenlijk gewerkt gaat worden aan de totstandkoming van de RijnGouwelijn West.

“Uiteindelijk moeten zowel West als Oost (de lightrailverbinding tussen Gouda en Oegstgeest) zorgen voor een realisatie van de totale RijnGouwelijn,” zo laat de Procincie Zuid-Holland weten.

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×