Nieuwe leden concerndirectie benoemd

Het college van Burgemeester en Wethouders van Leiden heeft gisteren, in het kader van het organisatieveranderingsproject Anders Werken de nieuwe leden van de concerndirectie benoemd. De directie bestaat met ingang van 7 mei, naast gemeentesecretaris/algemeen directeur Paul van den Wijngaart, uit de volgende personen: Marlies van der Starre (46 jaar) uit Nieuwerbrug aan den Rijn is op dit moment lid van de concerndirectie bij de gemeente Gouda. Daarvoor was zij onder andere als internationaal consultant werkzaam bij Deloitte. Mevrouw Van der Starre is van oorsprong orthopedagoog en deed later de opleiding Master of Business Administration (MBA).

Cees Vermeer (47 jaar) is momenteel directeur van de Algemene Rekenkamer. Daarvoor bekleedde hij enkele functies op het terrein van bedrijfsvoering binnen diverse ministeries. De heer Vermeer is van oorsprong bestuurskundige en volgde een aantal managementopleidingen. Hij woont in Oegstgeest.

Rien Nagtegaal (49 jaar) woont in Katwijk en is Stadsmarinier Delfshaven bij de gemeente Rotterdam (verantwoordelijk voor het integrale veiligheidsbeleid, met rechtstreeks mandaat van het college van B & W). Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam. De heer Nagtegaal is van oorsprong Nederlands taal- en letterkundige en volgde daarnaast diverse managementopleidingen.

Leo van den Nieuwendijk (49 jaar) is gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Oude-IJsselstreek. Daarvoor was hij onder andere gemeentesecretaris in Hillegom. De heer Van den Nieuwendijk volgde de opleiding Master of Business Administration en enkele management-opleidingen. Zijn woonplaats is Voorschoten.

De directeuren zijn benoemd op voordracht van een selectiecommissie, bestaande uit Filip van As (wethouder P&O), gemeentesecretaris Paul van den Wijngaart, Matthijs Snouck Hurgronje (namens de Ondernemingsraad) en Yvo van Marle (hoofd Concern-P&O).

Advertentie

Leiden concerndirectie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×