B & W maakt kennis met nieuwe concerndirectie

Het College van B & w heeft vanmiddag op een geheime plek ’letterlijk en figuurlijk op de hei’ kennisgemaakt met de nieuwe concerndirectie van de Gemeente Leiden. De vier nieuwe concerndirectieleden zijn per 7 mei in dienst getreden. Zij moeten het gezicht vormen voor de operatie ‘Anders Werken’ waar de ambtenaren momenteel voor staan. Aan het hoofd van de concerndirectie staat de gemeentesecretaris Paul van den Wijngaard die wel op zijn plaats is blijven zitten.  

B & W hebben vanochtend ter plekke nog wel enkele besluiten genomen die later deze week openbaar worden.

Leiden concerndirectie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×