GroenLinks start weblog over RijnGouweLijn

GroenLinks is een weblog begonnen in de hoop via de site het draagvlak voor de RGL verder te vergroten. De partij nodigt de Leidenaren uit om een kijkje te komen nemen op www.groenlinks.wordpress.com. “GroenLinks beoogt met deze weblog de komende weken op een dynamische wijze een bijdrage te leveren aan de discussie. Naast informatie over de RGL is er discussie mogelijk n.a.v. weblogberichten. Columns, flyers, feitelijke informatie, foto’s. De mogelijkheden van de digitale wereld zullen zoveel mogelijk benut worden,” zo meldt de partij in een persbericht dat wordt afgesloten met de zin: “Over de RGL bestaan nogal wat misverstanden. Deze site kan gebruikt worden voor het vinden van objectieve informatie.” Daar komt vast discussie over.

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×