Omwonenden Lorentzschool bang voor bouwschade

Binnenkort starten de bouwwerkzaamheden bij de Lorentzschool. Omwonenden zijn bang dat er door de heiwerkzaamheden en het slaan van een damwand schade aan hun woningen zal ontstaan. VVD-raadslid Frederik Zevenbergen bracht hun angst dinsdag over aan wethouder Gerda van den Berg, die de toezegging deed dat de gemeente voor aanvang van de werkzaamheden een schouw zal doen.

Volgens de wethouder is bouwen van groot volume altijd riskant, maar zijn ervaringen elders gebruikt om de normen en werkwijzen hier vast te stellen. Mocht er toch schade ontstaan, dan wordt die vergoed.

Advertentie

Leiden Politiek lorentzschool


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×