Een dikke streep door het bouwplan is wat honderden ouders willen. Ze maken massaal bezwaar tegen het bouwplan. (Een kruis van de bezwaarmakers door de impressie van het bouwplan).

Honderden bezwaren tegen bouwplan bij Lorentzschool

Na de actie ‘Save Our Schoolplein’ waarbij leerlingen van de Lorentzschool luidkeels protesteerden tegen de plannen voor een appartementencomplex naast de school, volgt nu een nieuwe fase in het bezwaar van ouders en leerlingen.

(Archieffoto: Reanne van Kleef).

Eind juni verleende de gemeente ondanks de protesten de bouwvergunning aan Niersman die naast en deels op het schoolplein een gebouw wil realiseren met 69 appartementen. Tegen die vergunning is nu massaal bezwaar gemaakt. Maar liefst 350 bezwaarschriften tegen de voorgenomen bouw heeft het actiecomité ‘Stop bouw bij Lorentzschool’ van ouders binnengekregen. Die worden morgen overhandigd aan wethouder Paul Laudy van stedelijke ontwikkeling.

Leiden Politiek lorentzschool


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×