Bezwaarmakers die niet aanwezig konden zijn kregen een eigen A4'tje. (Foto's: Sleutelstad).

Hoorzitting over bezwaren bouw appartementencomplex naast Lorentzschool van start in Petruskerk

De hoorzitting over de massale bezwaren tegen de bouw van een groot appartementencomplex naast de Lorentzschool is vanmorgen van start gegaan. Zo’n 500 personen, vooral ouders en omwonenden, hebben bezwaar gemaakt tegen de verleende vergunning. Vanwege het grote aantal bezwaren heeft de gemeente Leiden tot 15.00 uur de Petruskerk afgehuurd.
De bezwaarmakers verwijten de gemeente kost wat kost een onrealistisch bouwplan door te willen zetten, zonder oog te hebben voor de 940 kinderen die in een bouwput moeten leren. Vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur zijn twee bewaarmakers te horen in de nieuwsuitzending Nieuws071 van Sleutelstad 93.7 FM.
Leiden lorentzschool


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×