Rijkswaterstaat plaatst tijdelijke geluidsschermen langs A4

Nu de verbreding en de verdieping van de A4 ter hoogte van de Leidse wijk Roomburg voorlopig van de baan is, komt er een tijdelijke oplossing om te voorkomen dat de bewoners ernstige geluidshinder van de drukste snelweg van Nederland zullen ondervinden. De gemeente heeft met Rijkswaterstaat afgesproken dat er tijdelijke geluidsschermen worden geplaatst. De kosten komen voor rekening van de rijksoverheid. De schermen zullen in 2008 worden geplaatst. Eind volgend jaar worden ook de laatste woningen in Roomburg opgeleverd. Dat zijn de huizen die het dichtste bij de A4 komen.

Wethouder Witteman gaat er vanuit dat de verbreding en verdieping van de A4 er uiteindelijk wel zal komen. Als het zover is verdwijnen de schermen weer.

Leiden roomburg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×