SP hoopt op college met dezelfde partijen

De Leidse SP-fractie hoopt dat er een college gevormd kan worden dat bestaat uit dezelfde partijen als het vorige college. Fractievoorzitter Antoine Theeuwen laat weten dat zijn partij het betreurt dat de PvdA, GroenLinks en de ChristenUnie tot nu toe een andere opstelling kiezen over de RijnGouweLijn dan de SP. “Maar we hopen dat onze voormalige collegepartners op dit standpunt zullen terugkomen. Goede dingen voor de stad hadden we als SP graag voortgezet.” Theeuwen heeft de informateurs Breimer en Schultz ook verteld dat voor de SP de linkse verkiezingsuitslag van maart 2006 voorop staat.

Theeuwen sluit samenwerking met andere partijen niet op voorhand uit: “Wij staan open voor gesprekken met alle partijen.”

Leiden Coalitieakoord 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×