SP: "Geen meerderheid om RGL tegen te houden"

De SP is teleurgesteld over de gesprekken die de partij de afgelopen week heeft gevoerd met de informateurs Melanie Schultz en Douwe Breimer. “Uit gesprekken met de informateurs bleek gisteravond dat er vooralsnog geen meerderheid in de Leidse politiek te vinden is om de RijnGouwelijn tegen te houden,” zo laat SP-fractievoorzitter Antoine Theeuwen weten: “Wij zijn teleurgesteld dat er geen meerderheidscollege te vinden lijkt dat de referendumuitslag wil respecteren.”

Theeuwen noemt het schokkend dat de ware betekenis van de referendumuitslag nog steeds niet is doorgedrongen bij de Leidse politici. De SP blijft zich verzetten tegen de RGL door Leiden.

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×