Inschrijving Haring en Wittebrood; nog 7 nachtjes slapen

Iedere Leidenaar kan op vrijdag 3 oktober rekenen op gratis Haring en Wittebrood. Tenminste, als je in Leiden woont of geboren bent en op 18 september naar De Waag gaat om in te schrijven. Om in te kunnen schrijven is alleen een bewijs van verbondenheid met Leiden nodig. Dat kan een trouwboekje zijn, maar ook een rijbewijs of ander identiteitsbewijs. Ook een bewijs van lidmaatschap van de 3 October Vereeniging mag. Nog geen lid? Ook dat kan men ter plekke worden.

Leden van de 3 October Vereeniging kunnen zich ook inschrijven voor de Grote Hutspotmaaltijd op 2 oktober. Deze wordt dit jaar voor het eerst gehouden op de Hooglandse Kerkgracht. Dit in verband met de verbouwing van de Pieterskerk. Per lidmaatschap krijg je maximaal twee hutspotbonnen, maar door nieuwe leden aan te brengen kunnen extra bonnen bemachtigd worden.

Leiden 3 Oktober 2008


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×