Met haringvaatjes gingen vrijwilligers van de Stichting Vrienden van K&G langs het publiek dat vanmiddag naar de streetparade, de reclamekaravaan en de optocht stond te kijken. (Foto: Chris de Waard).

Ruim 11.000 euro voor K&G

De inzamelingen die gisteravond en vandaag tijdens de optocht werden gehouden ten behoeve van K&G hebben 11.671 euro opgeleverd. “Een prachtig bedrag, vindt persvoorlichter Marco Borst die wel benadrukt dat K&G daarmee nog niet uit de gevarenzone is.” Vanmiddag hielden de buren van K&G, Amigo, ook nog een loterij. Die leverde nog eens 500 euro op die Amigo in het K&G Clubhuis kwam afleveren. “Zo zie je maar dat muziek inderdaad verbroedert,” aldus Borst. Muziekvereniging METRO Scheveningen schonk gisteravond haar met de Pleintaptoe verdiende gage. Een andere bijzondere gift kwam eerder deze week van de 5-jarige Raoul Timmermans uit Voorhout, die de inhoud van zijn spaarpot bij het K&G clubgebouw kwam brengen.

Ontroerend was ook een envelop van een oudere mevrouw, met daarin € 100,00 en een briefje waarop stond ‘dit korps mag nooit verloren gaan!’.

De komende periode zal K&G meer (publieks)acties organiseren.

Leiden kengfraude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×