Actie PvdA voor opknappen Stevensbloem

De PvdA is begonnen met een handtekeningenactie voor het opknappen van winkelcentrum Stevensbloem in de Stevenshof. Afgelopen zaterdag haalde de partij al honderden handtekeningen op. Verder verspreidt de partij 5.000 kaarten en kunnen mensen steunbetuigingen plaatsen op www.leiden.pvda.nl.De PvdA startte deze actie nadat Urban Interest, eigenaar van de Stevensbloem, bekendmaakte de opknapbeurt uit te stellen.

“Ze spelen een spelletje over de hoofden van de buurtbewoners. Die willen gewoon leuke winkeltjes en goede supermarkten. Als de eigenaren er vaart achter zetten kunnen ze makkelijk nog dit jaar beginnen, maar ze willen gewoon niet,” aldus fractievoorzitter Henny Keereweer.

Leiden Nieuws Winkelcentrum De Stevensbloem


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×