'Gezicht op de Oostvlietpolder' van de landschapschilder Koos Modderma, foto: archief Sleutelstad.

Professor Heertje overhandigt schilderij Oostvlietpolder aan Witteman

Gisteren heeft professor Arnold Heertje het schilderij ‘Gezicht op de Oostvlietpolder’ van de landschapschilder Koos Modderman overhandigd aan wethouder Witteman. Na een inleiding van de secretaris van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO), Hans Pieters, hield professor Heertje een vlammend betoog over het belang van groen voor de samenleving. Heertje riep de wethouder op om goed te luisteren naar de stem van de Leidse burgers en waarschuwde voor een enorme verkiezingsnederlaag als zijn partij, de PvdA, blijft vasthouden aan de plannen om deze mooie polder vol te bouwen.
Op www.vriendenoostvlietpolder.nl is een videoverslag te bekijken.

Advertentie

Cultuur Leiden Regio Oostvlietpolder


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×