ChristenUnie wil besluit Oostvlietpolder na verkiezingen

Fractievoorzitter Guido Terpstra van de ChristenUnie Leiden wil dat het besluit over de aanleg van een bedrijventerrein in de Oostvlietpolder er niet vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt doorgedrukt. Het is de bedoeling dat e Leidse gemeenteraad er in februari een besluit over neemt, maar Terpstra noemt het onfatsoelijk om vlak voordat de kiezer mag spreken zo’n beslissing te nemen. Hij roept de andere partijen daarom op het besluit over de verkiezingen heen te tillen.

De ChristenUnie deelde hun tweede ‘Trots op Leiden Trofee’ uit aan Hans Pieters van de Vereniging Vrienden van de Oostvlietpolder. Daarbij roemde Terpstra de vereniging voor hun jarenlange inzet om de Oostvlietpolder groen te houden.

De derde Trots op Leiden Trofee heeft de ChristenUnie vandaag uitgereikt aan het Team Schuldhulpverlening van de Stadsbank. Met ‘Trots op Leiden‘ voert de ChristenUnie Leiden camagne voor de komende verkiezingen.

Advertentie

Leiden Oostvlietpolder


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×