ChristenUnie wil adempauze Ringweg-Oost

Geen doorzettingsmacht van de provincie, maar een adempauze tot na de verkiezingen. Met dat voorstel hoopt de Leidse ChristenUnie de verhoudingen tussen Leiden en Leiderdorp te redden. De brief waarin het college deze week aan de provincie vroeg om Leiderdorp te dwingen mee te werken aan de Ringweg-Oost moet van tafel. “We begrijpen en delen de teleurstelling van het Leidse college, maar zo’n brief is schadelijk voor de onderlinge verhoudingen,” vindt ChristenUnie-raadslid Janine Clement: “Zo gaan we als gemeenten niet met elkaar om. Het getuigt van een gebrek aan respect voor de democratische besluitvorming in onze buurgemeente.”

De ChristenUnie hoopt dat na een periode van bezinning de beide gemeenten alsnog tot een aanvaardbare oplossing komen.

Leiden Regio bestuurskracht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×