Pancras-West presenteert verbouwingsplan Koppenhinksteeg

Vereniging Pancras-West zal dinsdag 23 februari tijdens de gebruikelijke jaarvergadering, de nadruk leggen op de presentatie van de bouwplannen van Vrijplaats Koppenhinksteeg. De nieuwe eigenaar en architect/projectontwikkelaar Hans Bakker zal met buurtgenoot/architect Hans Reijnen in discussie gaan over het plan voor een grote parkeergarage op en onder de Kaasmarkt en bebouwing met ca. 50 woningen met ruimte op de begane grondvoor winkels, ateliers en kleinschalige bedrijvigheid. Ook heeft de vereniging een alternatief voor de verkeerscirculatie bedacht. De avond wordt gehouden in de bovenzaal van Koetshuis de Burcht en is voor iedereen toegankelijk.

Leiden Linkse Kerk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×