Vrijplaats opent de deuren aan de Middelstegracht

Ruim een half jaar nadat de Stichting Vrijplaats Koppenhinksteeg de sleutels kreeg van het nieuwe vrijplaatspand aan de Middelstegracht 38 gaan op zaterdag 3 november de deuren ook daadwerkelijk open voor het publiek. “Het is nog niet de officiële opening, maar onze proefwerkweek”, zo laat de Vrijplaats Leiden weten. Het pand wordt het komende jaar nog ingrijpend verbouwd. Pas als dat klaar is volgt er een echte opening.

De eerste helft van november zijn er allerlei activiteiten geprogrammeerd. Een circus, workshops, een literair café, een biologisch eetcafé, exposities en muziek. Ook vindt de 2012 editie van Popronde er plaats.

Cultuur Leiden Linkse Kerk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×