Collegewisseling live via Sleutelstad.nl

Vanavond vanaf 19.00 uur is de Leidse gemeenteraad bijeen voor een bijzondere raadsvergadering. Daarin wordt eerst afscheid genomen van de twee vertrekkende PvdA-wethouders Gerda van den Berg en Marc Witteman. Aansluitend worden de wethouders van het nieuwe college geinstalleerd. Dat zijn Frank de Wit en Robert Strijk voor D66, Roos van Gelderen namens de SP, Jan-Jaap de Haan voor het CDA en Pieter van Woensel namens de VVD. Die laatste twee zaten ook al in het vorige college. Ook wordt tijdens de vergadering teruggeblikt op de verkiezingen en de daarop volgende coalitieonderhandelingen.

Op //gemeente.leiden.nl/bestuur/gemeenteraad/publieksagenda staat de complete agenda. Live meeluisteren kan via Raadsvergadering in het menu hierboven.

Advertentie

Leiden Collegeonderhandelingen 2010


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×