Aftellen naar Leidens Ontzet

Het duurt weliswaar nog een paar weken, maar het aftellen naar 3 oktober is nu wel echt begonnen. Naar de inschrijving voor haring en wittebrood bijvoorbeeld. Nog maar 10 dagen en dan kan heel Leiden weer in de rij voor de Waag. Tussen 16.30 uur en 21.00 uur zitten de leden van de Commissie Haring & Wittebrood klaar om iedereen in te schrijven die in Leiden woont of in Leiden geboren is. Ook kan er meteen worden ingeschreven voor de grote hutspotmaaltijd op 2 oktober. Morgenmiddag maakt de 3 October Vereeniging het programma voor dit jaar bekend.

Advertentie

Cultuur Leiden 3 Oktober 2010


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×