Eerste lustrum voor 3 oktober radio

Voor de vijfde keer zendt de Stichting Leidse Evenementen Radio (SLER) onder de naam 3 oktoberradio uit in de dagen rond Leidens Ontzet. Van 1 t/m 5 oktober zijn de programma’s op de radio te beluisteren via 107.0 FM en via internet op www.3oktoberradio.nl. De medewerkers van 3 oktober radio doen live verslag van de hutspotmaaltijd, de taptoe, het vuurwerk, het minikoraal en diverse andere activiteiten. Ook zal er op 3 en 4 oktober live muziek vanuit de stad ten gehore worden gebracht. Op 5 oktober worden vanaf 10.00 uur de leukste reportages en optredens nog een keer herhaald.

Dit jaar is er iedere dag een speciaal verzoekprogramma te horen waarin de luisteraar bepaalt welke muziek er op de radio te horen zal zijn. Dagelijks kunnen luisteraars van 10:00 tot en met 13:00 uur telefonisch of via het internet verzoeknummers aanvragen. De nachten staat dit jaar volledig ter beschikking van de nachtbrakers. Van 00:00 tot 06:00 is er dancemuziek te horen waaraan diverse DJ’s meewerken. Nieuw talent is welkom.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2010


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×