Dinsdag manifestatie Vrijplaats op Stadhuisplein

Tijdens een ‘reünie-manifestatie’ op het Stadhuisplein gaan medewerkers van de (voormalige) Vrijplaats Koppenhinksteeg dinsdag 5 oktober vnaaf 18.00 uur een toelichting geven aan hun achterban op de plannen voor een nieuwe locatie voor de vrijplaats. Ook zal er een mobiele Weggeefwinkel aanwezig zijn. In eerste instantie waren enkele panden aan het Vrouwenkerkplein in beeld als nieuwe plek voor de vrijplaats, recent kwamen daar panden in de Marktsteeg bij de Lammermarkt bij. Die laatste locatie heeft de vookeur van het college, de vrijplaats wil naar het Vrouwenkerkplein. Dinsdagavond vergadert de raadscommissie over de toekomstige locatie voor de vrijplaats.

Leiden Linkse Kerk


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×