Raad heeft 44 Vragen voor Boele Staal

De Leidse raad heeft maar liefst 44 vragen aan de Commissie HOVL die uitzocht hoe Leiden nu verder moet met het dossier rijnGouweLijn. Dat blijkt uit het overzicht van de informatieve vragen die de partijen vooraf moesten inleveren. Voor D66, de SP en het CDA is het rapport al helemaal duidelijk. Zij dienden geen vragen in voor de bijeenkomst die vanavond vanaf 20.00 uur wordt gehouden in de Raadzaal van het  Leidse stadhuis.

De bijeenkomst is wel openbaar, maar is niet via Sleutelstad te beluisteren, omdat het geen officiële raadsvergadering is.

Leiden RijnGouwelijn


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×