Gratis Suske & Wiske voor nieuwe inwoners Leiden

De gemeente Leiden trekt 8.000 euro uit om tussen 3 oktober 2011 en 3 oktober 2012 de speciale Leidse editie van Suske en Wiske cadeau aan de nieuwe Leidenaren. Alle mensen die in die periode naturaliseren en ook alle babies die dan geboren worden krijgen een exemplaar van ‘Het Lijdende Leiden’. Ook iedereen die ik oktober naar Leiden verhuist, krijgt de speciale editie als welkomstcadeau. De gemeente heeft in totaal 2.000 exemplaren voor dat doel besteld.

De gemeente steunt hiermee de actie van de 3 October Vereeniging Leiden die deze speciale uitgave laat maken in kader van het 125 jarig bestaan. In de speciale editie zijn acht extra pagina’s opgenomen over Leidens Ontzet. De normale uitgave ligt vanaf september in heel Nederland en Vlaanderen in de winkels.

Cultuur Leiden 3 Oktober 2011


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×