ZZ Leiden verliest in Groningen

ZZ Leiden heeft de winst van afgelopen zaterdag in de tweede game van de basketball play-offs niet vast kunnen houden. In Groningen verloren de Leidenaren afgelopen avond met 83-68 van GasTerra Flames. De ploeg die ze zaterdag nog met 107-89 op de knieen dwongen. Donderdag is de derde wedstrijd van deze ‘best of seven’. Dan weer in de Vijf Meihal. De ploeg die het eerste vier van de zeven wedstrijden op z’n naam zet, wint de finale van de play-offs.

De vierde wedstrijd wordt zaterdag weer in Groningen gespeeld. De basketballers hoeven zich bij die uitwedstrijd niet eenzaam te voelen, want net als vandaag heeft de Supportersvereniging Leiden Devils weer een gratis bus geregeld voor haar leden.

Delen
Rabobank Wensenfonds

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline