LVC en Leidse Rederij ondersteunen Serious Request

Naar aanleiding van alle commotie rond de komst van het Glazen Huis en de reactie hierop van Paul Groenen van Rederij Rembrandt, die hiertegen bezwaar gaat maken, heeft het Leidse LVC een alternatief plan bedacht. Na een teleurstellende afwijzing van Rederij Rembrandt vond het team van het LVC gehoor bij Peter Labrujere. Volgens de woordvoerder van het LVC reageerde Labrujere direct enthousiast: “Hij laat dit leuke initiatief niet letterlijk en figuurlijk in het water laat vallen. Integendeel! In de week van Serious Request varen wij samen met Peter en kleinschalige muzikale begeleiding door de Leidse grachten en verbinden wij de Beestenmarkt aan de Breestraat zoals ondernemers zich aan elkaar zouden moeten verbinden tijdens het grote evenement dat Leiden op de kaart zal zetten.” Meer info volgt nog!

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×