Prikkelende etalage in Breestraat: 'Sex sells'

Laat je verrassen in Leiden. Onder die noemer worden de komende tijd etalages van leegstaande panden in het centrum ingericht als expositieruimte. Gisteravond opende wethouder Pieter van Woensel het eerste pand met kunst in de etalage aan de Breestraat 122. Door de zinneprikkelende expositie van de Leidse kunstenaar Merijn Tinga, onder andere bekend van de Traficosaurus, heeft Leiden nu tijdelijk raamprostitutie. “Want sex sells,” zo vond Tinga bij de opening. En dat is natuurlijk de ook bedoeling van een etalage. Collega kunstenaar Rob Steenhorst hield het met zijn schilderijen wat ingetogener. (Foto: Chris de Waard).

Advertentie

Cultuur Leiden tinga-sex


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×