SP pleit voor Bezoekers Inloophuis Psychiatrie laten proefslapen in hotel Rapenburg

De SP pleit er bij het college voor dat medewerkers en bezoekers van het Inloophuis Psychiatrie mogen proefslapen in het hotel dat aan Rapenburg 48 komt. Dat pand is jarenlang het onderkomen van het Inloophuis geweest en verkeerde een tijd lang in slechte staat. In 2009 trok het Inloophuis, dat inmiddels naar de Hooigracht is verhuisd, zelfs aan de noodbel. Een medewerker van het Inloophuis Psychiatrie opperde dat het een leuk idee zou zijn als de mensen van het Inloophuis een nachtje zouden mogen ‘proefslapen’ in het hotel aan het Rapenburg.

De SP-fractie is het daar volkomen mee eens en legt dit voorstel dan ook bij het college neer. De partij vindt dat het idee aansluit op de visie van B&W om geen mensen uit te sluiten, vrijwilligers te waarderen en het imago van mensen met psychische problemen te verbeteren.

Leiden hotelrapenburg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×