VVD-fractievoorzitter Paul Laudy gaat ook de komende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen voor in de strijd om de Leidse kiezer. (Foto: Peter Schipper).

VVD Leiden wil Laudy als lijsttrekker

VVD-fractievoorzitter Paul Laudy wordt door het bestuur van de VVD Leiden voorgedragen als lijsttrekker bij de komende verkiezingen. Voorzitter Jaap van Oeveren roemt Laudy om zijn jarenlange ervaring in de Leidse politiek: “Hij heeft een groot draagvlak, is een sterk politicus en werkt aan zichtbare resultaten voor de stad.” Laudy zit sinds 2002 in de Leidse gemeenteraad.

Op 6 november beslissen de leden van de VVD Leiden over Laudy’s lijsttrekkerschap. Ook wordt dan de rest van de lijst vastgesteld. Vanwege de vernieuwing die de VVD graag wil doorvoeren, vallen twee van de zittende raadsleden buiten de boot. Wie dat zijn, heeft de partij nog niet bekend gemaakt.

Laudy heeft zin in de komende campagne: “We hebben in crisistijd noodzakelijke bezuinigingen weten te realiseren zonder zonder de belastingen extra te verhogen. Ook hebben we onze prachtige Binnenstad enorm versterkt. Dat is toch de motor van de Leidse economie.” De liberale voorman is er verder trots op dat Leiden als Kennisstad goed op de kaart staat. “Met zoveel mooie resultaten voor deze fantastische stad moeten we de Leidenaren er toch van kunnen overtuigen dat ze op de VVD moeten gaan stemmen op 19 maart. Er zijn zoveel projecten eindelijk van de grond gekomen. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van de RijnlandRoute, de Aalmarkt, het Stationsgebied, twee nieuwe parkeergarages en duizenden studentenkamers. Die vaste koers én realisatiekracht van de VVD heeft Leiden ook de komende jaren hard nodig.”

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×