Van links naar rechts presentator Willem de Gelder, lijstrekker Daan Sloos, de nummer 2 Tomas Kok en Peter Barendse, de nummer 3 op de lijst van Leefbaar Leiden.

Leefbaar Leiden waarschuwt tegen komst MOE-landers

Als na 1 januari de grenzen opengaan voor Roemenen en Bulgaren zal dat ook in Leiden goed merkbaar zijn. De criminaliteit zal stijgen, er komen problemen op de woningmarkt en ook de arbeidsmarkt wordt verstoord. Dat zei duoraadslid Tomas Kok gisteravond in het Sleutelstad radioprogramma Rondom de Raad. “Bovendien is 80% van de Nederlanders er tegen dat ze komen”, aldus Kok die samen met lijsttrekker Daan Sloos en de nummer drie van de kandidatenlijst, douaneman Peter Barendse,  aanschoof om over de standpunten van de Leidse leefbaren te praten. Volgens Kok moet Leiden er alles aan doen om te voorkomen dat Leiden overspoeld wordt door de nieuwe europeanen.

Audiofragment: Daan Sloos en Tomas Kok over de speerpunten van Leefbaar Leiden voor de komende verkiezingen.

Leefbaar Leiden gaat de komende maanden campagne voeren via sociale media en in de stad. Daarvoor wordt ook Hagenaar Henk Bres ingeschakeld, zo vertelde Sloos. De kandidaat raadsleden krijgen de komende maanden les in politieke klasjes zoals ook de PVV die heeft. De lessen worden gegeven door oud-LPF-kamerlid Alblas die ook als adviseur van Leefbaar Leiden optreedt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×